|
|
|
| Autor: Emanuel. | Subiect : Aliniare link-uri in footer (phpBB2) , Vin Dec 23, 2011 9:46 pm |
Buna tuturor m-am decis sa va prezint o metoda prin care sa puteti alinia si link-ul cu Panoul de administrare pe acelasi rand cu linkurile de la ForumGratuit.Momentan am sa va prezint modata pentru versiunea phpBB2. Deci hai sa ne apucam de treaba Pasul:1Panou de administrare>Afisare> Template-uri > General >overall_footer> iar in template-ul overall_footer cautati codul acesta: Pasul:2Dupa ce ati executat primul pas adaugati urmatorul cod : Pasul:3Panou de administrare > Afisare > Imagini si culori > Culori > Foaie de stil CSS Info:Pentru a vedea codurile trebuie sa raspundeti!!! Tutorial realizat de: EmanuelReproducerea acestui tutorial nu este posibila fara acordul nostru, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
| Autor: Dappy | Subiect : Re: Aliniare link-uri in footer (phpBB2) , Sam Dec 24, 2011 1:06 am |
Foarte frumos ! Bravo Emanuel pentru munca depusa !
| Autor: JohnnyWeb | Subiect : Re: Aliniare link-uri in footer (phpBB2) , Mar Noi 06, 2012 2:35 am |
Foarte bun !
| Autor: Continut sponsorizat | Subiect : Re: Aliniare link-uri in footer (phpBB2) , |
Comentariu |
|